Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

☀ ☀ ☀ 5 Summer Favorites ☀ ☀ ☀

Hello lovely ladies!
Τι κάνετε; Ελπίζω όλες να περνάτε τέλεια..
Μιας και το καλοκαιράκι φεύγει σιγά σιγά, είπα να κάνω ένα post με τα αγαπημένα μου προϊόντα για αυτό το καλοκαίρι.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


1. Setting sprays/refreshing sprays
  
Το setting spray που χρησιμοποιώ εγώ είναι το Fix+ της M.A.C. και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλης εταιρίας γιατί είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο. Το Fix+ είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που προσωπικά δεν θέλω να αποχωρίζομαι ποτέ. Οι χρήσεις του πολλές, κάποιες φορές το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ μου, σχεδόν πάντα το χρησιμοποιώ σαν setting spray αφού τελειώσω το μακιγιάζ μου ούτως ώστε να μην δείχνω πολύ πουδραρισμένη και για να "δέσουν" τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει, και βέβαια το χρησιμοποιώ όταν είμαι έξω και θέλω να ανανεώσω το μακιγιάζ μου. Επίσης ακόμα και όταν δεν είμαι καθόλου βαμμένη ψεκάζω στο πρόσωπο μου για να το φρεσκάρω. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πινέλο σας πριν τοποθετήσετε σκιά για πιο έντονο look, για να μην σας πω πως είναι και το όπλο μου κατά του ξεραμένου gel liner.
Must have για εμένα, για αυτό και έχω το travel size το οποίο δεν βγαίνει ποτέ από το νεσεσεράκι μου.
2. Πολύ ενυδατικά κραγιόν
Επάνω είναι το κραγιόν από Sephora και κάτω αυτό της Lancome.
Το καλοκαίρι τα χείλη μου έχουν την τάση να σκάνε από την ζέστη και για αυτό αποφεύγω τα ματ κραγιόν. Επειδή όμως θέλω και χρώμα και όχι ένα απλό lip balm, μου αρέσουν τα πολύ ενυδατικά κραγιόν. Το αγαπημένο μου για φέτος ήταν το Rouge Shine No 14 των Sephora σε αυτό το πολύ ωραίο ροζ χρώμα, αλλά και της Lancome το L'absolu Nu 302 το οποίο ήταν δώρο σε ένα περιοδικό (δεν θυμάμαι σε ποιο είναι σε μίνι έκδοση) και παρ' όλο που δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου το χειμώνα, το καλοκαίρι το έχω λατρέψει. Και τα δύο είναι πάρα πολύ ενυδατικά, δεν έχουν βέβαια διάρκεια στα δικά μου χείλη, μυρίζουν πολύ ωραία (ειδικά αυτό των Sephora), και τα χρώματα τους είναι πολύ καλοκαιρινά.
3. Βάση για σκιά

Όπως σας έχω πει πολλές φορές έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα κάτι που καθιστά την χρήση βάσης απαραίτητη για εμένα, αν θέλω μακιγιάζ με διάρκεια. Στα μάτια μου χρησιμοποιώ paint pots της M.A.C. σαν βάση, και η αγαπημένη μου απόχρωση είναι το Soft Ochre. Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη απόχρωση έχει ακριβώς το χρώμα του δέρματος μου (ελάχιστα πιο ανοιχτόχρωμη) και είναι ματ. Το χρησιμοποιώ πάντοτε πριν την σκιά, το μολύβι, το liner κλπ, μου δίνει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ και κάνει τα χρώματα πιο έντονα. Κάποιες φορές το βάζω στα μάτια μου για πιο ενιαίο χρώμα και δεν χρησιμοποιώ καν σκιά.
Must have all year round, πόσο μάλλον το καλοκαίρι.
4. BB eye cream
Το καλοκαίρι δεν θέλω να φορτώνω το δέρμα μου με βαριά προϊόντα οπότε αφήνω στην άκρη το αγαπημένο μου concealer και χρησιμοποιώ BB cream ματιών. Η αγαπημένη μου είναι αυτή της Garnier, η BB eye cream Miracle Skin Perfector. Δεν θεωρώ πως κάνει όλα όσα υπόσχεται (δεν πιστεύω σε τέτοιου είδους θαύματα) αλλά αυτό που κάνει είναι να καλύπτει τους δικούς μου κύκλους οι οποίοι δεν θα έλεγα πως φαίνονται και πολύ, να μου δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας (μεγάλο συν η μεταλλική μπίλια η οποία είναι πάντα δροσιστική και ανακουφιστική), να ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να με κάνει να φαίνομαι πιο ξύπνια. Την συστήνω την συγκεκριμένη, αλλά θέλω να γνωρίζετε πως η BB ματιών δεν αντικαθιστά το concealer, όπως επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο, για παράδειγμα αν μια μέρα έχω μαύρους κύκλους περισσότερο από ότι συνήθως βάζω την BB μου και μετά βάζω και ελάχιστο concealer.
5. Ενυδατικό Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο
Δεν ανήκει στην κατηγορία του μακιγιάζ, αλλά είναι από τα πολύ αγαπημένα το φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος aloe vera του Korres, ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο. Μου αρέσει πάρα πολύ, η σύνθεση του είναι αρκετά πηκτή (αλλά όχι τόσο ώστε να μην μπορείτε να την απλώσετε) όσο για την μυρωδιά του μου θυμίζει κάτι μωρουδίστικο και προσωπικά μου αρέσει πολύ. Είναι ανακουφιστική και δροσερή για μετά τον ήλιο.
Αυτά λοιπόν ήταν τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα για το καλοκαίρι.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά, και αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας;
Εσάς ποια ήταν τα αγαπημένα σας φέτος;
Φιλιά,
Lolli!
Disclaimer: Όλα τα προϊόντα τα έχω αγοράσει με δικά μου χρήματα, και αυτή είναι η ειλικρινής άποψη μου για αυτά.

11 σχόλια:

  1. To paint pot στην απόχρωση soft ochre το έχω και μου μαζεύει αρκετά γρήγορα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και το δικό μου, και είτε το ξύνω λίγο, ή χρησιμοποιώ λίγο fix+ να μαλακώσει..

      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  2. Το κραγιόν της Λανκόμ το έχω και εγώ κι το χρησιμοποιώ συνέχεια! είναι πολύ ενυδατικό και διαρκεί πολύ σε εμένα :)

    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εμένα τα περισσότερα κραγιόν δεν διαρκούν πολύ, αλλά είναι τόσο ευκολοφόρετο το συγκεκριμένο που δεν με κουράζει καθόλου το να το ξαναπεράσω!

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο, έγινα μέλος και στο blog σου..
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. η συγκεκριμενη σειρα της Lancome αν εχει τελεια χρωματα δεν μου κρατανε καθολου στα χειλη...αλλα ισως φταιω εγω που προτιμω τα ματ κραγιον..αυτο το spray της Mac το θελω και γω..θυμασαι ποσο κοστιζει?? αχχχ ποτε θα κανουν online shop Να στελνουν και στην ελλαδα....xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στα δικά μου κρατάνε αυτού του είδους τα κραγιόν, αλλά για καλοκαίρι είναι σούπερ :)

      Το Fix+ της MAC κοστίζει 11 ευρώ το travel size. Το full size νομίζω κάνει τα διπλάσια περίπου. Αλλά αν το χρησιμοποιείς μόνο για σετάρισμα ή φρεσκάρισμα το travel size θα σου κρατήσει καιρό. Εγώ το έχω πάντα στην τσάντα μου και ακόμα και άβαφη να είμαι ψεκάζω συχνά για να δροσιστώ κλπ οπότε δεν μου κρατάει και πολύ.
      Και δυστυχώς δεν το βλέπω να μπορούμε να αγοράσουμε online σύντομα :/

      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  4. Nice products!!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you :)

      Yes ofc, i followed you on gfc and bl, nice blog btw!

      Διαγραφή
    2. Thank you so much for your visit! I follow you with GFC and Bloglovin!
      Have a wonderful weekend! my heart in bloglovin for your post too!!!:)))

      Διαγραφή