Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Λίγα λόγια για εμένα..

Σκέφτηκα να κάνω λίγο στην άκρη την αγωνία μου να σας δείξω διάφορα προϊόντα που έχω στο μυαλό μου, και να μιλήσουμε λίγο για εμένα. Έτσι για να νιώσει η αναγνώστρια πως γνωρίζει λίγο την κοπέλα πίσω από το πληκτρολόγιο.
Στον κυβερνοχώρο λοιπόν είμαι η Lolli, είμαι σχεδόν 26 ετών πια και ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο γιατί έχω ένα μεγάλο πάθος για τα θέματα ομορφιάς, για το μακιγιάζ, τα μαλλιά τα νύχια αλλά και την μόδα.

Τώρα αν είμαι από τις κοπέλες που θα δεις καθημερινά βαμμένες με μαλλί "κομμωτηρίου" και στην τρίχα, χμμμ, μάλλον ΌΧΙ.
Αγαπώ όλα τα παραπάνω που ανέφερα και μπορώ με τις ώρες να βάφομαι ή να χτενίζομαι, μιας και για μένα είναι μια μορφή τέχνης.
Αγαπώ πολύ την ζωγραφική, και την συγχέω πολύ συχνά με την αγάπη μου για το μακιγιάζ. Το πρόσωπο ο καμβάς, και οι σκιές οι λαδομπογιές μου...
Γνωρίζω πως εκεί έξω υπάρχουν πολλές κοπέλες με το ίδιο πάθος για την ομορφιά όπως εγώ, και έτσι ξεκίνησα και εγώ να εξερευνώ τον χώρο του blogging.
Για κάμποσα χρόνια τώρα διαβάζω blogs ομορφιάς και μόδας και παρακολουθώ σχετικά κανάλια στο youtube, και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω και εγώ να γράφω μιας και νιώθω πως πια έχω να δώσω και εγώ κάτι..Βέβαια αυτό θα μου το πείτε εσείς με τον καιρό :)


Κάτι τελευταίο πριν κλείσω. Περιμένω με πολύ αγωνία τα σχόλια σας, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, το να μπορώ να συζητώ με κοπέλες με τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα και να ανταλλάσσω απόψεις..

Φιλιά,
           
          Lolli!

6 σχόλια:

  1. Γειά σου Lolli, καλώς μας ήρθες! Μοιραζόμαστε όλες την ίδια αγάπη για την ομορφιά και είναι ωραίο να γνωριζόμαστε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την γνώμη μας! Ελπίζω να τα λέμε συχνά! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, καλώς σας βρήκα!
      Το σχόλιο σου είναι το πρώτο στο blog μου,και έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά από την στιγμή που το είδα, χεχε!
      Μόλις έγινα μέλος στο blog σου και σπεύδω να διαβάσω..
      Καλό καλοκαίρι σου εύχομαι, και θα τα λέμε συχνά.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!
      Τα καλύτερα εύχομαι και σε εσένα :)

      Διαγραφή