Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Contour & Highlight Part 2: Αγαπημένα προϊόντα και review!

Λοιπόν αγαπητές μου αυτό είναι το δεύτερο μέρος του post μου που αφορά το Contour και το Highlight. Σε περίπτωση που δεν διαβάσατε το προηγούμενο μέρος σας προτείνω να το διαβάσετε εδώ: Contour & Highlight Part 1 : Info & ways to do it!

Σε αυτό το μέρος θα σας δείξω τα δύο αγαπημένα μου προϊόντα για contour & highlight, αλλά θα σας δείξω και μερικά πολύ δημοφιλή που είτε έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν, είτε έχω σκοπό να δοκιμάσω στο μέλλον.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε...



Contour:  Κατ' αρχήν να σας πω πως για contour εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ bronzer σε μορφή πούδρας και ο λόγος είναι γιατί θεωρώ πως μπορώ να δώσω την ένταση που εγώ θέλω πιο εύκολα απ' ότι με ένα cream bronzer ή με foundation σε πιο σκούρα απόχρωση. Το αγαπημένο μου bronzer όλων των εποχών χωρίς υπερβολή είναι το πολύ γνωστό Chocolate Soleil της Too Faced στην απόχρωση Milk Chocolate που σας δείχνω στις φωτογραφίες από κάτω.


Swatch δεν σας έκανα γιατί δυστυχώς η κάμερα το έκανε να φαίνεται πορτοκαλί ενώ δεν είναι, οπότε μπορείτε να δείτε το χρώμα του εδώ.


Το συγκεκριμένο bronzer είναι ένα ματ bronzer που περιέχει κακάο και μυρίζει κακάο και έχει και γεύση κακάο (μόλις πήρα βραβειάκι για την χρήση των πιο πολλών "και σε μια πρόταση! ). Τώρα θα μου πείτε που ξέρεις κοπέλα μου ότι έχει γεύση κακάο το έφαγες; Για να σας λύσω την απορία δεν το έφαγα αλλά έχει τύχει βάζοντας το, να μου πέσει ελάχιστο στα χείλη και ναι λοιπόν έχει γεύση σοκολατένια. Λοιπόν το συγκεκριμένο προϊόν είναι πάρα πολύ καλό και δεν μου κάνει καμία εντύπωση το πόσο δημοφιλές είναι. Εγώ έχω ανοιχτή επιδερμίδα και η αλήθεια είναι πως έχω δυσκολευτεί αρκετά μέχρι να βρω το κατάλληλο bronzer για εμένα σαν απόχρωση και σαν υφή. Και όταν μιλάω για υφή σας το λέω γιατί αρκετά bronzer έχουν την τάση να φαίνονται λίγο σαν να έκανες μπανάκι με γουρουνάκια στη λάσπη, σαν να είσαι λερωμένη με λάσπη ένα πράγμα. Το συγκεκριμένο δεν είναι καθόλου έτσι και σαν απόχρωση θεωρώ πως ταιριάζει πολύ καλά στις κοπέλες με ανοιχτό χρώμα δέρματος. Αν δεν έχετε τόσο ανοιχτό δέρμα σας προτείνω να δοκιμάσετε την απόχρωση Chocolate αντί για την Milk Chocolate. Ένα ακόμα μεγάλο συν για εμένα είναι ότι είναι εύκολο στην ανάμειξη και για να μην πολυλογώ είναι κορυφαίο προϊόν. Στα αρνητικά τώρα, εάν σας αρέσουν τα προϊόντα που δεν έχουν μυρωδιά μείνετε μακριά από το συγκεκριμένο γιατί δεν μυρίζει μόνο στην συσκευασία αλλά μυρίζει και όταν το βάλετε στο δέρμα σας, εγώ το θεωρώ delicious και η μυρωδιά του είναι ένα μεγάλο συν για εμένα, αλλά ξέρω πως σε κάποιες δεν αρέσουν τα προϊόντα με άρωμα.

Προϊόντα Too Faced μπορείτε να βρείτε στα Sephora και το συγκεκριμένο bronzer κοστίζει 26 ευρώ. Να συμπληρώσω επίσης πως η Too Faced είναι cruelty free & vegan friendly εταιρία.

Άλλα προϊόντα για Contour: Bronzers έχω δοκιμάσει πάρα πολλά η αλήθεια είναι και δεν τα θυμάμαι όλα οπότε δεν θα σας κάνω λίστα με αυτά, σαν συμβουλή όμως να κοιτάξετε καλά ποια απόχρωση φαίνεται πιο φυσική για την σκίαση στο δέρμα σας και να επιλέξετε αυτή. Τα προϊόντα που είναι στη λίστα μου να δοκιμάσω είναι 2 και μόλις το κάνω θα σας κάνω review για αυτά, είναι αρκετά δημοφιλή και θα σας τα δείξω αμέσως (οι φωτογραφίες αυτές είναι από internet και όχι δικές μου μιας και δεν τα έχω ακόμα αυτά τα προϊόντα)





  1. Soleil Tan de Chanel: Διάσημο bronzer σε μορφή κρέμας, αγαπημένο από  πολλές beauty bloggers και vloggers, μου αρέσει σαν ιδέα και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη (48$ στο επίσημο site) αλλά με τέτοιες εταιρίες πάντα πληρώνεις και το όνομα.

  2. NARS - Laguna Bronzer: Από τα πιο διάσημα bronzer ever θα έλεγα (μαζί με το Hoola της benefit που επίσης λατρεύω) και είναι στη λίστα μου εδώ και αρκετό καιρό (κοστίζει 36 ευρώ). Δυστυχώς απ' όσο γνωρίζω προϊόντα NARS δεν μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα (αν και κάπου άκουσα για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα) οπότε αναγκαστικά μένει η παραγγελία από internet κάτι που ναι μεν έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι τόσο του στυλ μου μιας και μου αρέσει να δοκιμάζω κάτι πριν το αγοράσω.
Highlight: Tα highlighters που εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο είναι επίσης σε κρεμμώδη μορφή διότι θεωρώ ότι δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα και πάντοτε επιλέγω να είναι περλέ και όχι με γκλίτερ. Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ ένα αρκετά οικονομικό highlighter των Sephora, το highlighting primer. Είναι σε ροζέ απόχρωση (που όπως σας είπα ταιριάζει καλύτερα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες) αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε χρυσή απόχρωση. θεωρώ πως για την τιμή του είναι αξιόλογο και κάνει καλή δουλειά. Το βρίσκεται στα καταστήματα Sephora προφανώς, και κοστίζει 12,40 ευρώ. Δεν είναι το καλύτερο highlighter που έχω δοκιμάσει και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι όταν τοποθετώ νιώθω πως αλλοιώνει λίγο το make up που έχω από κάτω, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Έχω βρει τρόπο να το κάνω να δουλεύει βέβαια και είμαι αρκετά ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αλλά σαφώς υπάρχουν πολύ καλύτερα. Αν ψάχνετε για ένα οικονομικό highlighter σας το συνιστώ αλλά δεν είναι και το καλύτερο της αγοράς.


Εδώ σας το έχω κάνει swatch και προσπάθησα να το κάνω να φανεί όσο καλύτερα μπορούσα.
Άλλα highlighters: Θα σας παραθέσω κάποια άλλα πολύ καλά και δημοφιλή highlighters όπου και θα σας πω αν τα έχω δοκιμάσει η όχι, και αν ναι την γνώμη μου για αυτά (Επίσης οι φωτογραφίες αυτές είναι από internet και όχι δικές μου μιας και δεν τα έχω ακόμα αυτά τα προϊόντα).
  1. Benefit High Beam: Hands down το πιο διάσημο highlighter ever, το έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτικό, γενικότερα η Benefit έχει πολύ καλά προϊόντα, το συγκεκριμένο είναι στην ροζ απόχρωση (όταν λέω ροζ μην φανταστείτε ροζ έντονο απλά σας εξηγώ τον τόνο) αλλά υπάρχει και το sun beam στην πιο χρυσή απόχρωση, κοστίζει περίπου στα 30 ευρώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και το βρίσκετε στα Sephora.
  2. M.A.C cream colour base στην απόχρωση pearl: Επίσης αρκετά γνωστό το συγκεκριμένο , το έχω δοκιμάσει και το θεωρώ από τα πολύ καλά και "κομψά" highlighter εύκολο στην χρήση αν και αρκετά ψυχρό θα το χαρακτήριζα και ίσως πιο κατάλληλο για χειμώνα σύμφωνα με την άποψη μου. Τώρα τιμή επίσης δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 20 ευρώ.
Αυτά λοιπόν από εμένα για τα προϊόντα contour και highlight, αλήθεια εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας; Επίσης εάν έχετε κάποια πρόταση για highlighter πέραν αυτών που ανέφερα θα ήθελα να την ακούσω!
Φιλιά πολλά,
 Lolli!
Υ.Γ. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το τι έχω στα νύχια μου καταρχήν είναι gel nails με tips, και έχω περάσει το Crystal Nail Polish της Tommy G (5 ευρώ στα Galerie de Beaute) κυρίως στα tips ούτως ώστε να φαίνεται σαν γαλλικό με glitter. Εάν θα θέλατε να σας κάνω ένα post για τα νύχια μου , εμπειρίες γνώμες και συμβουλές για τα gel νύχια, αφήστε μου σχόλιο από κάτω και θα σας το κάνω σύντομα.

6 σχόλια:

  1. Όμορφο ποστ! Nars φυσικά και μπορείς να βρεις στο Κολωνάκι..είναι το body n' soul στην Ηροδότου! Επίσης απίστευτο highlighter που εγώ χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό είναι η strobe cream της Mac...
    Πέρνα μια βόλτα κι από missybou.blogspot.gr,
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Για εκεί είχα ακούσει και εγώ για το body 'n' soul, αλλά δεν ήμουν σίγουρη, θα περάσω σύντομα όμως τώρα που το έμαθα :)
      Επίσης θα τσεκάρω και το strobe cream, σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου!
      Έγινα μέλος στο blog σου και με μια πρώτη ματιά είδα τόσα πολλά ωραία που είδα δεν ήξερα τι να πρωτο διαβάσω..
      Πάω να το εξερευνήσω, φιλιά!

      Διαγραφή
  2. χαχαχα δοκιμασες κ την πουδρα σου;σε παω!πολυ ωραια νυχακια κ θα θελα ποστ για αυτα!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χειρότερο μου είναι να μου δώσουν λάθος χρώμα στα μαγαζιά, ε και τι να την έκανα την 3 τόνους πιο σκούρα πούδρα?? μπρονζερ χαχαχα!
      Σε ευχαριστώ πολύ Ζαχαρούλα μου και σου υπόσχομαι ποστ για τα νυχάκια πολύ πολύ σύντομα.. Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  3. να σου πω την αληθεια προτιμω να χρησιμοποιω για σκιασεις σκουροχρωμες πουδρεα που δινουν ματ αποτελεσμα .σιχαινομαι οταν ενα bronzer εχει glitter και λαμπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως, και εγώ είμαι υπέρ του ματ, θεωρώ πως είναι και πιο φυσικό και πιο όμορφο!

      Διαγραφή