Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Fall & Winter : Make-up Trends ❣❣❣

Hello lovely ladies!

Τι μου κάνετε;  Στην σημερινή ανάρτηση θα δούμε μερικά από τα make-up trends για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2013&2014. Τι πρωτοστάτησε στις επιδείξεις μόδας και όχι μόνο. Κάποια τα θυμόμαστε και από πέρυσι, κάποια όχι.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...
( Σας προειδοποιώ πως ακολουθούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες!! )




Berry Lips - Vampy Lips - Moody Lips
Τα σκουρόχρωμα κραγιόν θα είναι must και φέτος. Το περιμένατε έτσι δεν είναι; Σκούρο κόκκινο, βυσσινί , μπορντό , καφέ , σκούρο μοβ , σκούρο σκούρο σκούρο έως και μαύρο (NOT!!) ήταν το χρώμα που φορέθηκε πολύ στα χείλη των μοντέλων σε πολλές επιδείξεις. Συνδυασμένο με ένα πολύ natural look στο υπόλοιπο πρόσωπο, αλλά και με έντονα μάτια μιας και το punky-edgy look θα είναι trend για μια ακόμα φορά.


Rock the trend: Αν δεν έχεις ήδη κάποιο κραγιόν σε αυτές τις αποχρώσεις τότε σου προτείνω να σπεύσεις. Για το πρωί ένα lip balm σε αυτές τις αποχρώσεις όπως το Άγριο Τριαντάφυλλο του KORRES
και το βράδυ κάτι βαθύ, έντονο και τολμηρό όπως το αγαπημένο Cyber της MAC




Punk look - Punk make-up
Ένα ακόμα trend που είδαμε πολύ, είναι το punk look. Ίσως όχι στην πιο extreme μορφή του, αλλά είδαμε μακιγιάζ σαφώς επηρεασμένο από το Αγγλικό (και μετά παγκόσμιο) κίνημα. Punk κομμώσεις, έντονο μαύρο liner, έντονα χρώματα όλα με punky vibes.


Rock the trend: Απλό.. Μαύρο eyeliner and you're good to go ;) Το αγαπημένο μου της MAC σε μορφή gel




All that glitters..
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην διάσημη σκιά από MAC, αλλά στην νέα τάση στο μακιγιάζ, όπου βλέπουμε πολύ glitter στα μάτια..Πάρα πολύ όμως! Πολύ glam εμφανίσεις, αστερόσκονη με την "σέσουλα" το νέο αυτό trend θα "τυφλώσει" τους πάντες γύρω σου....Κυριολεκτικά!


Rock the trend: Είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις, μπορούμε να τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στυλ. Με ένα glitter liner είστε και ευπαρουσίαστες και trendy..
Glitter eye liners της Urban Decay




Healthy looking cheeks
Και ναι, τα ροδαλά αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, "φορέθηκαν" επίσης πολύ. Λάμψη και χρώμα υγείας μαζί με φυσικό ή και όχι μακιγιάζ.

Rock the trend: Προτιμάς ένα απαλό ροζάκι, ένα ροδακινί, ένα πιο φουξ; Φόρεσε το όπως το προτιμάς.. Cream blush της NYX, στην απόχρωση hot pink


Less is more.. Natural make-up
Μακιγιάζ που μοιάζει σαν να μην φοράμε καθόλου, ελαφριά εφαρμογή, λάμψη και όψη υγείας, το γνωστό σε όλες μας "no makeup makeup" θα είναι ένα από τα trend για το φθινόπωρο χειμώνα 13-14. Εύκολο, γρήγορο, απλό και καθημερινό, έρχεται για να αναδείξει την φυσική μας ομορφιά καλύπτοντας όμως τις ατέλειες.

Rock the trend: Mια BB cream είναι must have για αυτό το look. Φόρεσε την αγαπημένη σου BB, ένα απαλό ρουζ, ένα lip balm και ελάχιστη mascara..



For those about to rock, we salute you - Rock eyes
Smokey, έντονο και δυνατό, σκοτεινό.. Για μια ακόμα φορά το smokey eyes σε σκούρες αποχρώσεις θα είναι trend (πότε δεν ήταν; )..Αυτή την φορά με πιο rock vibes, ένα τολμηρό look, είτε ματ είτε μεταλλικό/shimmery.


Rock the trend: Μαύρη, μοβ, σκούρα καφέ σκιά, μαύρο eyeliner, πολλές στρώσεις μάσκαρα και nude lips για ισορροπία. Ματ ή shimmery, εσύ αποφασίζεις..Τέλεια πρόταση για αυτό το look η Bad Girl παλλέτα της Sleek


Orange / Copper / bronze / brown eyeshadow
Σκιά σε όλο το βλέφαρο σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του χαλκού αλλά και καφέ, είναι εδώ για να κάνουν την μετάβαση στο φθινόπωρο και χειμώνα πιο ομαλή. Σκουραίνουν όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στον χειμώνα.


Rock the trend:  Διάλεξε την πορτοκαλί σκιά της επιλογής σου για λίγο πιο τολμηρό look ή μείνε στην μπρονζέ καφέ χάλκινη εκδοχή του trend. In fierce and tangy color tattoo της Maybelline



Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις τάσεις του μακιγιάζ που έρχονται..
Εσείς ποια προτιμάτε και ποια όχι;

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post, και μείνετε συντονισμένες γιατί έρχεται το Fall & Winter Fashion Trends!

Φιλιά,
          Lolli!






 Disclaimer: Οι φωτογραφίες σε αυτό το post είναι φωτογραφίες που βρήκα στο internet και όχι δικές μου.

2 σχόλια:

  1. ειμαι φανατικη του smokey eyes τον χειμωνα που και να μην ηταν στην μοδα παλι θα το εκανα.δεν θα εφαρμοσω με τιποτα το σκουρο κραγιον αλλα ουτε κ τ γκλιτερ στα ματια. πιστευω πως δεν ταιριαζουν στην προσωπικοτητα μου και δεν μπορω να το υποστηριξω οπως αλλες κοπελες!πολυ ωραιο αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..Και εγώ λατρεύω smokey και το θεωρώ all time classic!
      Για το γκλιτερ είμαι ντεμι.. Ίσως το δοκιμάσω καμιά φορά αν και δεν τρελένομαι..
      Φιλιά :)

      Διαγραφή