Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Review: Sephora Smoothing Primer (smooth & matify)

Hello Lovely Ladies!

Αυτό το post όπως καταλάβατε και από τον τίτλο είναι ένα review για το αγαπημένο μου primer προσώπου των Sephora.




Κατ' αρχήν να τονίσω πως έχω πολύ λιπαρή επιδερμίδα, και όποιες κοπέλες έχουν λιπαρή επιδερμίδα γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να μείνει το foundation στο πρόσωπο τους κατά την διάρκεια της ημέρας, πόσο μάλλον να μείνει το πρόσωπο τους ματ. Αλλά τα primer δεν απευθύνονται μόνο σε κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα, αλλά σε όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθούν το foundation να απλωθεί καλύτερα, επιπλέον δημιουργούν ένα "φιλμ" μεταξύ του δέρματος και του foundation, και δίνουν περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ μας.




΄Ετσι λοιπόν για εμένα το primer είναι πολύ σημαντικό και είναι ένα προϊόν που δεν αποχωρίζομαι.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά primer από διάφορες εταιρείες, το συγκεκριμένο που θα σας παρουσιάσω είναι των Sephora και προσωπικά το θεωρώ φανταστικό.
Το συγκεκριμένο primer υπόσχεται ματ αποτέλεσμα, κάτι που στην δικιά μου επιδερμίδα τουλάχιστον το παρέχει και με το παραπάνω. Είναι σε μορφή gel, η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι λίγη, και απλώνεται στο δέρμα πανεύκολα. Στην αρχή το νιώθεις πολύ ενυδατικό δροσιστικό και λιπαρό, όμως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται ματ και αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό. (Πραγματικά μόλις βρεθείτε στα Sephora βάλτε λίγο πάνω στο χέρι σας και θα ξετρελαθείτε με το πόσο απαλή αφήνει την επιδερμίδα!)

Από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ είδα πολύ μεγάλη διαφορά στην διάρκεια του μακιγιάζ μου, να φανταστείτε χωρίς αυτό το μακιγιάζ μου κρατούσε το μισό χρόνο από όσο κρατάει με το συγκεκριμένο primer. Πέραν της διάρκειας όaμως, κρατάει και το πρόσωπο μου ματ για πολύ περισσότερη ώρα. Θα ξαναπεράσω λίγη πούδρα στην διάρκεια της ημέρας αλλά όχι τόσο συχνά όσο όταν δεν το χρησιμοποιούσα. Επίσης κάνει την εφαρμογή του foundation "παιχνιδάκι" ακόμα και όταν χρησιμοποιώ to studio fix της mac που με δυσκολεύει πάντα στην εφαρμογή μιας και το βρίσκω πολύ πυκνό και πηχτό.

Ένα μεγάλο συν για εμένα είναι και η τιμή του η οποία είναι στα 11,40 ευρώ τα 15ml αλλά αυτή την στιγμή στα προϊόντα Sephora υπάρχει έκπτωση 35% οπότε βγαίνει στα 7,40 περίπου.
(Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε online από το site τους στα 9,69ευρώ, δείτε ΕΔΩ )

Για όλα αυτά που μου προσφέρει και για την τιμή του είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα ξανά αγοράσω.

Υ.Γ. Σας παραθέτω μια επιπλέον εικόνα γιατί για να είμαι ειλικρινής το περίμενα μεγαλύτερο σε μέγεθος από τα reviews που είχα διαβάσει, αλλά είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

9 σχόλια:

  1. εχω και εγω λιπαρη επιδερμιδα και ως τωρα χρησιμοποιουσα γαλα μαγνησιας.αλλα με την προσφορα συμφερει!ωραια νυχακια παρεμπιπτοντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασε το αξίζει! Το γάλα μαγνησίας δεν το έχω δοκιμάσει, αν έχεις κάποιο ποστ στο blog σου για αυτό, δώσε μου λινκ να διαβάσω. Οτιδήποτε μειώνει την λιπαρότητα με ενδιαφέρει, χεχε :))

      Διαγραφή
  2. Εχεις δίκιο κι εγώ είχα την εντύπωση οτι είχε μεγαλύτερο μέγεθος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μικρούλι η αλήθεια είναι, αλλά κρατάει καιρό μιας και η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι πολύ λίγη :)

      Διαγραφή
  3. Το είχα και εγω πιο παλιά! Πολυ καλό primer και αρκετά οικονομικό!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή! Ωραία ανάρτηση. Ρίξε και συ μια ματιά στο μπλογκ μου και γίνε μέλος αν σου αρέσει. Το γάλα μαγνησίας είναι πάμφθηνο, βάζεις σε ένα pad ελάχιστη ποσότητα, και το περνάς ταμποναριστά με ελαφρύ χέρι χωρίς τρίψιμο στο Τ του προσώπου και στους πόρους. Κάνει δουλειά αλλά δεν αντικαθιστά το primer.
    www.vickymarple.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και για τα καλά σου λόγια κοπέλα μου :)))
      Θα το δοκιμάσω το γάλα μαγνησίας μου κίνησε την περιέργεια! Έγινα μέλος μόλις και στο blog σου και σπεύδω να διαβάσω χεχε!

      Φιλιά και καλό καλοκαίρι σου εύχομαι..

      Διαγραφή
  5. Έχεις βραβειάκι, πέρνα μια βόλτα απο εδώ: http://beautyswings.blogspot.gr/2013/08/liebster-blog-award-my-first-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου σε χιλιο-ευχαριστώ για το βραβειάκι!!!
      Τρέχω αμέσως να το δω!!

      Διαγραφή