Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Προϊόντα που δεν θα ξανά αγοράσω!

Τι κάνετε όμορφες μου;
Ελπίζω όλες να είστε καλά.
Στο σημερινό post θα σας δείξω μερικά προϊόντα που έχω αγοράσει και είτε με απογοήτευσαν, είτε δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους, είτε πολύ απλά δεν έκαναν για εμένα.
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως τα προϊόντα αυτά δεν θα κάνουν και για εσάς ντε και καλά. Όλα τα παρακάτω προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα και έχουν περάσει αρκετά crash tests πριν μπουν σε αυτή την λίστα.


 
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.




Korres Lip Balm Stick

Ok, αγαπώ Korres. Πάντα και παντού. Το συγκεκριμένο lip butter δεν μου άρεσε καθόλου. Στην αρχή όταν το βάζεις είναι αρκετά λιπαρό αλλά φεύγει εύκολα και είναι σαν να μην το έβαλες. Στα δικά μου χείλη που θέλουν αρκετή ενυδάτωση, δεν κάνει τίποτα το συγκεκριμένο. Αντιθέτως τα lip butters του Korres σε βαζάκι τα λατρεύω και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αυτό εδώ όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Τέλος ενώ μυρίζει τέλεια, έχει λίγο περίεργη γεύση και κάπως με αηδιάζει μετά από λίγο.

Bourjois Lip Stain

Αυτό το lip stain το έχω κάμποσο καιρό, δεν νομίζω να κυκλοφορεί ακόμα. Προσπάθησα πολύ να το αγαπήσω γιατί έχει ωραίο χρώμα. Όμως πέρα από την περίεργη μυρωδιά και απαίσια γεύση του, αργεί να στεγνώσει και δημιουργεί μπαλώματα στα χείλη, όσο προσεκτικά και αν το βάλω. Αφού στεγνώσει δεν φεύγει για κανένα λόγο! Δεν το πετάω γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια στα μάγουλα για ένα πολύ ελαφρύ ροδαλό χρώμα υγείας.

Garnier BB eye cream roll on

Εδώ έχω ένα μεγάλο love and hate. Το συγκεκριμένο προϊόν ήταν στα αγαπημένα μου του καλοκαιριού.Μου αρέσει πολύ η ελαφριά υφή, μου αρέσει η μεταλλική μπίλια που δροσίζει και ανακουφίζει. Πως ξαφνικά βρέθηκε εδώ από τα αγαπημένα;;; Θα σας πω. Θεωρώ πως σαν προϊόν δεν έχει κάποια διαφορά με την αντίστοιχη bb cream. Δεν κάνει κάτι παραπάνω. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να έχεις και τα 2 προϊόντα. Θα το ξανά αγόραζα μόνο σε περίπτωση που δεν είχα την αντίστοιχη bb κρέμα. Και μιας και η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια (ή πολύ κοντά δεν θυμάμαι ακριβώς) συμφέρει πολύ καλύτερα η bb κρέμα γιατί έχει πολύ ποσότητα.

Sephora Highlighter


Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτό το προϊόν. Εντάξει δεν είναι και απαίσιο σαν highlighter. Αλλά όταν το βάζεις, σου χαλάει την βάση που έχεις από κάτω και τα κάνει λίγο μαντάρα. Μάλλον εδώ φταίω εγώ όμως. Διότι γράφει επάνω "primer".Οπότε πολύ πιθανόν το συγκεκριμένο προϊόν να προορίζεται για primer ώστε να δώσει λάμψη σε όλο το πρόσωπο (και όντως αφήνει λεία αίσθηση όπως τα primer, όμως δεν θα το έβαζα ποτέ σε όλο το πρόσωπο γιατί θα ήμουν σαν vampire από το Twilight) ή για να το αναμείξεις με το foundation σου για πιο dewy look.

Essence σκιά no 35 party all night

H συγκεκριμένη σκιά έχει μια σκούρα χρυσή απόχρωση και δείχνει πολύ ωραία. ΌΜΩΣ το χρώμα της φαίνεται μόνο αν την δουλέψεις με τα δάχτυλα. Με πινέλο δεν βγάζει χρώμα με τίποτα. Και μιας και δεν μπορώ να δουλέψω σκιά με τα δάχτυλα, μου είναι άχρηστη.

Radiant ρουζ no 125 Peach

Την Radiant την εκτιμώ πολύ σαν εταιρία αλλά το συγκεκριμένο ρουζ απορώ γιατί το κρατάω. ίσως φταίει το χρώμα του δέρματος μου αλλά δεν γράφει καθόλου. ΚΑΘΌΛΟΥ όμως. Και δεν ξέρω αν φταίει και τόσο το δέρμα μου γιατί είμαι αρκετά ανοιχτή (NW 15 - NW 20). Το χρώμα του είναι ένα ροδακινί ροζ πολύ γλυκό και με μια πρώτη ματιά φαίνεται σαν το καθημερινό ρουζ που θα σου δώσει ένα απαλό χρώμα υγείας στα μάγουλα. Δυστυχώς είναι σαν να μην έχει χρώμα. 

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Αν ναι τι γνώμη έχετε για αυτά;
Θα κάνω και δεύτερο part με προϊόντα περιποίησης (σώμα, πρόσωπο, μαλλιά) που δεν θα ξανά αγοράσω, οπότε μείνετε συντονισμένες.

Φιλάκια πολλά!

20 σχόλια:

  1. Ωραίο και αναλυτικό post!
    Μου άρεσαν πολύ οι περιγραφές και οι σχολιασμοί σου(κυρίως το vampire από το Twilight!).
    Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που παρουσίασες.Θα περιμένω και το επόμενο!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου για τα καλά σου λόγια!Χαίρομαι που σου άρεσε..
      Το επόμενο θα είναι έτοιμο αύριο λογικά, ή μεθαύριο :)

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  2. ευτυχως δεν εχει τυχει να αγορασω καποιο απο αυτα Σοφακι μου.παλι καλα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει το primer της Sephora, και δεν μου άρεσε καθόλου!
    Το lip butter του Κορρέ δεν με ενόχλησε όσο εσένα, μου φάνηκε καλούτσικο.

    Ακολουθώ!

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χείλη μου για κάποιο λόγο παρ' όλο που είμαι με ένα lip butter στο χέρι, σκάνε συνεχώς (πιθανως φταίει το ότι καπνίζω). Μάλλον χρειάζομαι τα τέρμα ενυδατικά lip balms για να δω διαφορά :p

      Έγινα μέλος στο blog σου, πάω να το εξερευνήσω!

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  4. Δεν εχει τύχει να αγοράσω κάποιο από τα παραπάνω!Το primer δοκίμασε να το ναμείξεις με την ενυδατική σου ή το foundation σου!!Βάλε μικρή ποσότητα...
    δεν είναι highlighter από ότι ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το έχω δοκιμάσει (με το foundation) και έτσι αλλά δεν μου πολύ άρεσε διότι έχω πολύ λιπαρό δέρμα και αποφεύγω την πολύ γυαλάδα.
      Η κοπέλα στα sephora μου το σύστησε ως highlighter και αν σου πω πως μέχρι σήμερα που έγραφα την ανάρτηση δεν είχα προσέξει ότι γράφει επάνω primer?? χαχαχα

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
    2. Εντάξει το βάζω σαν highlighter αλλά μόνο πάνω από bb ή και τίποτα, ίσα για να δώσει μια λάμψη οπότε κάαααααποια μέρα θα το τελειώσω!! (Σίγουρα θα έχει λήξει πολύ πριν :p).

      Αν όμως βάλω foundation κανονικά, δεν το βάζω γιατί χαλάει όλη την δουλειά που έκανα!

      Διαγραφή
  5. Πέρνα απ΄το μπλογκ μου σου έχω βραβειάκιιι!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήσιμες πληροφορίες, έχω ένα τετραδιάκι που σημειώνω τα bad products κάθε κατηγορίας, οπότε πριν τις αγορές του ρίχνω μια ματιά μιας και εμπιστεύομαι πολύ τις bloggers που αιτιολογούν την άποψή τους για ένα προιόν όπως εσύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ που εμπιστεύεσαι την άποψη μου :D
      Με χαροποιεί πολύ αυτό!

      Πολύ καλή η ιδέα να σημειώνεις bad products, θα αρχίσω να το κάνω και εγώ.

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραίες και χρήσιμες πληροφορίες! ευχαριστούμε πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ <3 Μακάρι να βοηθάνε οι πληροφορίες :D

      Διαγραφή
  8. Για την bb cream Ματιών και εγώ είμαι μπερδεμένη,γιατί διαφορά δεν ειδα αν και είχα όλη την καλή θέληση να το κάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως Θεοδότα μου. Νομίζω είναι ένα προϊόν που εύκολα θα παρασυρθεί κάποιος να αγοράσει λόγω της μανίας με τις BB αλλά δεν κάνει τπτ στην ουσία.

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  9. Αυτό το lip balm του korre είναι απαισιο.Αν το βαλεις πρωι αφου πλυνεις τα δοντια σου είναι σκετη αναγουλα και είναι τερμα πικρο .μπλιαχ .Τωρα σε βρηκα πολύ ομορφο blog .Φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντώ με μεγάλη καθυστέρηση μιας και απείχα καιρόοοοοοοο από το blog μου. Είναι ακριβώς όπως το είπες, πικρό και αηδιαστικό χαχα!

      Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου <3

      Διαγραφή