Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

I'm BAAAAAAACK ♛



Hello World!

Ξέρω, ξέρω.. Είμαι απαράδεκτη... Λείπω από το blog μου σχεδόν 5 μήνες. Έφυγα και δεν άφησα ούτε ένα σημείωμα στην πόρτα η γαϊδούρα!  

Η αλήθεια είναι πως η blogόσφαιρα μου έλειπε πολύ, εσείς μου λείπατε πολύ, το να σας γράφω, το να σας διαβάζω. Στην ουσία δεν υπήρξε κάποιος λόγος για αυτό το τεράστιο break, τουλάχιστον άλλος από την έλλειψη χρόνου. Σας ζητώ συγνώμη για αυτό και υπόσχομαι να ξανά δώσω ζωή σε αυτό το ιστολόγιο, γιατί μου έλειψε πολύ... ツ

Θα μου πάρει λίγες μέρες να επανέλθω για τα καλά, κυρίως γιατί μπορεί να μην έχω χάσει το touch με το bloging όπως περίμενα, έχω χάσει λίγο το touch με το blog μου αυτό καθ' αυτό όμως. Θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές και στην εμφάνιση του, ίσως στο όνομα του [το επεξεργάζομαι με μια κούπα καφέ τώρα που σας μιλάω] αλλά και στην θεματολογία του και το ύφος του. Μην τρομάξετε δεν θα αρχίσω να γράφω για μηχανάκια και για ψάρεμα, απλά θα εμπλουτίσω την θεματολογία του blog με style posts, lifestyle, λίγο μουσική και θα κάνω το ύφος του λίγο πιο προσωπικό. Εύχομαι οι αλλαγές να σας αρέσουν και να συνεχίσετε να με διαβάζετε όπως κάνατε.

Μόλις βγω από αυτή την μεταβατική περίοδο των αλλαγών του blog μου, έχω δρόμο για να καλύψω τα κενά μου με εσάς, να ξαναδιαβάσω τα δικά σας blogs, να δω τι κάνετε, γιατί μου έχετε λείψει πραγματικά πολύ. Σίγουρα τον καιρό που έλειψα, έχουν προστεθεί πολλές καινούργιες στην blogοπαρέα, οπότε αφήστε μου και σχόλια με καινούργια blog που αξίζει να κοιτάξω, ώστε να εμπλουτίσω και την reading list μου.

Μέχρι το επόμενο post, σας φιλώ από την βροχερή Αθήνα ☁

Sofie ☮

7 σχόλια:

  1. Μ΄αρεσει τρομερα η διαμορφωση του blog σου. επισης να ξερεις οτι εγινα μελος σου πριν καν διαβασω καλα-καλα το post διοτι μαρεσει πολυ ο τροπος που εκφραζεσαι ΚΑΙ περιμενουμε κ αλλα post !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ <3

      *Παύση ενθουσιασμού που απαντάω σε σχόλιο μετά από τόσο καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοοο woohoooooo!!

      Χαίρομαι που σου αρέσει το blog και ελπίζω να σου αρέσει εξίσου μετά τις μικρό αλλαγές που ετοιμάζω :D
      Όσο για post, ναι έχω πολλάαααααα στα σκαριά..
      Φιλιά ✌

      Διαγραφή
  2. welcome back...αναμενουμε ομορφα Post...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα περιμένουμε τις αλλαγές στο blog σου!Πιστεύω πως θα είναι πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κια εγώ αυτό ελπίζω!!! Αργώ λίγο διότι είμαι εξαιρετικά αναποφάσιστη χαχα!

      Φιλιά <3

      Διαγραφή