Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

OBSESSION: Skater Dresses ✯

♛ Hello again lovely ladies ♛

Έχω πάρει φόρα με το blog και μου έρχονται χιλιάδες πράγματα να σας γράψω! Και αποφάσισα να ξεκινήσω με ένα fashion post ρίχνοντας έτσι λίγο λάδι στην shopping μανία που με πιάνει, κυρίως όταν αλλάζει ο καιρός...Διότι ευτυχώς για την ώρα τα ☁☁☁ εξαφανίστηκαν και βγήκε ο ☼ !

Δεν ξέρω αν σας αρέσουν τα φορεματάκια αλλά εδώ και πολύ καιρό είμαι obsessed με τα skater dresses. Αν δεν είστε τύπος που φοράτε φορέματα μην βιαστείτε να πείτε " Φόρεμα; ΓΙΑΚ! neeext post"! Και αυτό γιατί, τα συγκεκριμένα φορέματα, έχουν κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον σύμφωνα με την άποψη μου. Και ακούστε γιατί.



 Το skater φόρεμα (γνωστά και ως fit&flare) είναι ένας πολύ generic όρος για να περιγράψουμε ένα φόρεμα στενό στην μέση που ανοίγει από την μέση και κάτω. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά σχέδια, υφάσματα, κοψίματα και στυλ που θα βρείτε τα συγκεκριμένα φορέματα, αλλά ο κοινός τους παρονομαστής για εμένα είναι το πόσο κολακεύουν οποιαδήποτε σιλουέτα. Και αν δεν σας έπεισα ακόμα, πριν ταΐσω τα ματάκια σας (και την shopping mania που είπα παραπάνω) με φωτογραφίες, αφεθείτε στην περιγραφή...Στενό από την μέση και πάνω ώστε να αποπνέει θηλυκότητα και να αναδεικνύει το μπούστο σας, στενό στην μέση (και όταν λέω μέση εννοώ το λεπτότερο σημείο του σώματος μας) κάτι που δίνει έμφαση στο σημείο και κολακεύει οποιαδήποτε σιλουέτα, και από την μέση και κάτω ανοίγει με τέτοιο τρόπο που κρύβει τέλεια περιττά κιλάκια, μια λίγο πιο μεγάλη περιφέρεια, ψωμάκια κλπ αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και την αίσθηση ενός σώματος με καμπύλες ακόμα και αν δεν έχετε. Εντάξει θέλετε και κάτι παραπάνω;; Νομίζω πως δεν με αδικείτε που είμαι obsessed!

Η ποικιλία σε σχέδια είναι τεράστια και μου είναι αδύνατο να σας δείξω μερικά για όλα τα γούστα. Εντάξει, ψεύδομαι, δεν μου είναι αδύνατο αλλά δεν θέλετε να μπω στον πειρασμό και να ξεπουληθώ με την μανία που έχω σήμερα ε;

Θα σας δείξω λοιπόν μερικά που είναι στην wishlist μου αλλά θα σας δώσω και μια ιδέα για το πως θα τα συνδύαζα εγώ. Βέβαια η κάθε μια το προσαρμόζει στο προσωπικό της γούστο, αλλά ελπίζω να πάρετε μερικές ιδέες και λίγη έμπνευση.

ϟ LBD ϟ
Ίσως η πιο απλή αλλά και η πιο αγαπημένη εκδοχή του skater dress. Συνδυασμένο με αντίστοιχα αξεσουάρ μπορείτε να το φορέσετε είτε πρωί είτε βράδυ.
  Από TOPSHOP

Θα το συνδύαζα με killer κόκκινο κραγιόν, chunky gold necklace, σκούρο χοντρό καλσόν μιας και ακόμα έχει πολύ κρύο και μαύρα μποτάκια.

1



⚓ 50's ⚓
Δεν ξέρω πόσο συχνά είστε σε mood για ρομαντικό outfit αλλά το συγκεκριμένο φόρεμα είναι τόσο cute και girly που το λάτρεψα με την πρώτη ματιά.
 
Από ASOS 

Επειδή παρά είναι girly για μένα ως έχει θα υπέρ τόνιζα σίγουρα το 50's ύφος του με ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά, λευκά πέδιλα και accessories με άγκυρες που είναι σήμα κατατεθέν.
2



Floral
Ήθελα κάτι να ταιριάζει με μαύρο leather jacket και μπορντό doc martens. Νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι αυτό που έψαχνα.. Εσείς τι λέτε;

 Από BOOHOO

33333


✞ Velvet Underground
Προσπαθώ να αποφασίσω για το αν προτιμώ την μαύρη ή την burgundy εκδοχή του. Πείτε μου κι εσείς την γνώμη σας pleaseeee. Απλό αλλά και ταυτόχρονα κομμάτι που "μιλάει" νομίζω πως είναι ιδανικό για όσες αγαπούν το βελούδο αλλά φοβούνται να το φορέσουν.



Από Motel Rocks

Το συγκεκριμένο μπορείτε να το κάνετε dress up ή dress down ανάλογα με το τι θα συνδυάσετε, εγώ σίγουρα προτιμώ αλλά και μπορώ να υποστηρίξω την πιο rock εκδοχή του.
4444




☼ Greek Goddess ☼
 Ξέρω, το καλοκαίρι αργεί αλλά το συγκεκριμένο λευκό και αέρινο φόρεμα συνδυασμένο με καφέ σανδάλια και gold accessories θα είναι η νούμερο ένα επιλογή για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις.




3546843651


☮ The vintage one ☮
Παραμένω στην τέρμα καλοκαιρινή διάθεση στην πιο αποκαλυπτική της εκδοχή με το παρακάτω φορεματάκι. Πείτε μου, δεν είναι αξιολάτρευτο;

 
Από Nasty Gal

Για να αναδειχθεί περισσότερο το τέλειο χρώμα του συγκεκριμένου φορέματος θα επέλεγα ουδέτερες/nude αποχρώσεις στο υπόλοιπο outfit. Νομίζω πως το συγκεκριμένο outfit είναι το πλέον καταλληλότερο για να φορέσω και το αγαπημένο μου ψάθινο καπέλο!
5431354



Εσείς ποιο skater dress προτιμάτε;

Φιλιά,
Sofie




15 σχόλια:

  1. Είναι όλα πανέμορφα!!!
    Να πάρεις σίγουρα κάποιο!!Και πολύ καλοί οι συνδυασμοί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θέλω όλα, χεχε!

      Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου <3

      Διαγραφή
  2. λοιπόν,λάτρεψα το πρώτο,και το φαντάζομαι και σε πιο ροκ συνδιασμό,με biker shoes κοκκινο κραγιον κλασσικα,jacket μαύρο,και μαλλιά επιμελώς ατημέλητα! Το Floral μου άρεσε επίσης πάααρα πολύ,απλά είναι λιγάκι πιο ιδιαίτερο στον συνδιασμό του...Το velvet το φοβάμε λιγάκι προσωπικά,αλλά είναι πολύ όμορφο,και τέλος το vintage είναι λατρείιιια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία!! Και χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν <3

      Το βελούδινο κ εγώ το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια αλλά αποφάσισα να το τολμήσω!!

      Φιλάκια πολλα <3

      Διαγραφή
    2. Να το τολμήσεις λοιπόν,μπάς και πάρουμε θάρρος και οι υπόλοιπες!!!!

      Διαγραφή
  3. τι ωραία φορέματα!! η αδερφη μου πηρε ενα βελουδινο και είναι πολύ ωραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν Δήμητρα! Το βελούδινο είναι λίγο "δύσκολο" σαν ύφασμα, αλλά το έχω δει τόσες φορές φορεμένο άψογα που ζηλεύωωωωωωωω χεχε!

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
  4. Αχ αυτά τα φορεματάκια είναι πολύ ωραία και δυστυχώς δεν μου πάνε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν σου πάνε Μαρία μου;

      <3

      Διαγραφή
    2. Λόγω σωματότυπου φαντάζομαι...είχα δοκιμάσει ένα καλοκαιρινό μια φορά και δεν μου έστρωνε καθόλου...

      Διαγραφή
    3. Κρίμα... Νομίζω πάντως πως τα πιο κολακευτικά είναι τα πιο "σκληρά" υφάσματα (σαν το πρώτο στην λίστα) για κάθονται πιο ωραία :)

      Φιλάκια <3

      Διαγραφή
    4. Μμμ με βάζεις πάλι σε σκέψεις! Αν βρω κάτι τέτοιο θα το δοκιμάσω έστω από περιέργεια!

      Διαγραφή
  5. πολύ ομορφα τα φορεματακια ^_^

    φιλιαα χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή