Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

SMELL THIS: FCUK Her ❤

♕ Γεια σας αγαπημένες μου♕

Από σήμερα, ξεκινάω στο blog μου μια σειρά αναρτήσεων με reviews για αρώματα με όνομα "SMELL THIS". Θα σας δείχνω και αυτά που μου αρέσουν, αλλά και εκείνα που  με απογοήτευσαν. Μάλιστα σκέφτομαι να γράψω και για ανδρικές, αλλά για αυτό θέλω την γνώμη σας.

Για να μπω στο κλίμα, είπα να ξεκινήσω με την αγαπημένη μου EVER, η οποία είναι η FCUK HER.
[FCUK = French Connection United Kingdom]





Πολλές από εσάς ίσως την γνωρίζετε, αλλά γενικά είναι μια σχετικά άγνωστη κολώνια, κατά την άποψη μου κρίμα μιας και είναι ΤΕΛΕΙΑ!

Το μπουκάλι της όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είναι πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο, φτιαγμένο από γυαλί και ασφαλισμένο μέσα σε μέταλλο σε χρυσή απόχρωση, σίγουρα όμως δεν είναι από εκείνα τα μπουκάλια κόσμημα που το μάτι σου θα πέσει επάνω με την μια. Κι όμως, μου αρέσει το συγκεκριμένο μπουκάλι, μιας και σε προϊδεάζει πολύ καλά για το ύφος του συγκεκριμένου αρώματος. Ένα μοντέρνο, φρέσκο και νεανικό άρωμα.

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις γραπτώς μια μυρωδιά, πόσο μάλιστα εάν δεν φημίζεσαι για την ευαισθησία την οσφρήσεως σου, όμως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας περιγράψω το συγκεκριμένο άρωμα.

Γενικά θα έλεγα πως το άρωμα είναι ξύλινο, λουλουδάτο και λίγο πουδρένιο. Οι νότες που κυριαρχούν είναι σίγουρα το σανδαλόξυλο (το οποίο λατρεύω πραγματικά), το γιασεμί, η βανίλια, ίσως και ελάχιστο κίτρο. Τουλάχιστον αυτά μυρίζω εγώ στο δικό μου δέρμα, γιατί όπως γνωρίζετε το κάθε άρωμα αντιδρά διαφορετικά στον καθένα μας.

Σας παραθέτω τι γράφει το site τους για το συγκεκριμένο άρωμα.
cheeky & provocative – a feminine floral fragrance for a girl who gives nothing away but the trail of her scent.

notes:
muguet, water iris, bergamot, barrington flower, peony, jasmine, violet, cedarwood, sandalwood, golden amber, vanilla.

 
Εγώ είχα τα 100ml [Eau de toilette]. Μου κράτησε πολύ καιρό και τώρα μου έχει σχεδόν τελειώσει, έχουν μείνει ελάχιστα "φσιτ" τα  οποία φυλάω σαν κόρη οφθαλμού διότι αμφιβάλω ότι θα το βρω ποτέ σε μαγαζί, εκτός αν το παραγγείλω από online κατάστημα/amazon κλπ.

Ας περάσουμε όμως στην ένταση και στην διάρκεια. Η ένταση του είναι σαφώς μέτρια προς δυνατή  για την δικιά μου μύτη πάντα, δεν είναι από εκείνα τα αρώματα που ψεκάζεις ένα φσιτ και μυρίζει όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Μυρίζει στο βαθμό που θέλω να μυρίζει το καθημερινό μου άρωμα, δηλαδή να το μυρίσεις εάν με πλησιάσεις, ούτε να μην το μυρίζω εγώ η ίδια, αλλά ούτε και να με μυρίζεις από χιλιόμετρα. Η διάρκεια του τώρα θα έλεγα επίσης πως είναι μέτρια. Θα το κατατάξω στην κατηγορία των 4-6 ωρών, ότι πρέπει δηλαδή για καθημερινό άρωμα. Με το πέρας των ωρών αυτών δεν εξαφανίζεται, αλλά αφήνει μια γλυκιά μυρωδιά φρεσκάδας.

Γενικότερα σαν άρωμα μυρίζει φρεσκάδα, καθαριότητα και ενώ είναι γλυκό δεν είναι τόσο ώστε να με κάνει να πω πως είναι 100% γυναικείο άρωμα. Εννοώ πως έχει μια πιο μοντέρνα και unisex μυρωδιά, σε καμία περίπτωση όμως δεν κάνει για άντρα.

Κλείνοντας, ας περάσω και στο πιο σημαντικό κομμάτι, την ΤΙΜΗ!!!
Το συγκεκριμένο άρωμα μου το έφερε ο πατέρας μου από Καναδά. Οπότε δεν γνωρίζω την τιμή του ακριβώς. Όμως, ψάχνοντας στο internet, διάβασα πως η τιμή του έχει πέσει κατά πολύ και το βρίσκετε πολύ οικονομικά πλέον.
Επίσης την βρίσκετε και σε 50ml με 17,5 ευρώ, στο ίδιο site, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Στο site της FCUK είναι out of stock, πιστεύω πως μάλλον έχει καταργηθεί πλέον, γιατί και εγώ την έχω κάποια χρόνια.

Ελπίζω να σας άρεσε το review αυτό, και περιμένω να μου πείτε κάτω στα σχόλια, εάν την έχετε μυρίσει ποτέ, αλλά και ποιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα. Επίσης πείτε μου αν θα σας ενδιέφερε να δείτε και review για μερικά ανδρικά αρώματα!

Φιλάκια <3


Υ.Γ.: Το επόμενο άρωμα που θα σας κάνω review είναι το Just Cavalli PINK.



2 σχόλια: