Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Fall & Winter : Fashion Trends ❦ [2013-2014]

Καλησπέρα αγαπημένες μου!

Δεν ξέρω κατά πόσο είχατε και έχετε αγωνία για το τι μας επιφυλάσσουν οι νέες τάσεις τις μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2013-2014, αλλά εγώ σίγουρα είχα. Έτσι κοιτούσα με τις ώρες φωτογραφίες από τις επιδείξεις μόδας και τις νέες κολεξιόν, έκανα και την μελέτη μου, και είμαι έτοιμη να σας παρουσιάσω τα νέα (ή και όχι τόσο νέα, εξ' άλλου η μόδα κάνει κύκλους) TRENDS!

Έτοιμες; Πάμε να τα δούμε...
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓






  • Κρατήστε το κεφάλι σας ζεστό...ή αλλιώς.... ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ

Αν και μάλλον το περιμένατε, τα σκουφάκια είναι ένα πολύ hot αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται.. Σε διάφορα χρώματα και σχέδια, μην ξεχάσετε να φορέσετε το δικό σας!





  • Φθινόπωρο κι ακόμα ανθίζουν τα λουλούδια...ή αλλιώς... FLORAL

Το floral μένει και επιμένει για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, κάτι που το καθιστά ένα all year round must have print.




  • Μην πατάτε το πράσινο, φορέστε το!...ή αλλιώς...ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Το πράσινο θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα μιας και όλες του οι αποχρώσεις θα είναι in από το mint και το φλουο πράσινο, μέχρι το κυπαρισσί και το σμαραγδί.

  • Και πάλι grunge, grunge, grunge... ή αλλιώς... GRUNGE

Καθόλου καινούργια τάση, αλλά πολύ αγαπημένη των σχεδιαστών αλλά και του κόσμου, που δεν λέει να φύγει, όχι ότι θέλουμε δηλαδή..Μην βιαστείτε να θάψετε στην ντoυλάπα το καρό πουκάμισο, το δερμάτινο jacket, και τις μπότες σας, μιας και για μια ακόμα φορά το grunge είναι hot!




  • Μαμά πάω φανταρίνα....ή αλλιώς... MILITARY

Ένα ακόμα αναμενόμενο comeback, το military αλλά στην κομψή γυναικεία του εκδοχή, έρχεται να ενισχύσει την τρέλα για τις αποχρώσεις του πρασίνου.
  • Ρομαντισμός και κομψότητα... ή αλλιώς...NUDE/CHAMPAGNE/LIGHT PINK

Το είδα αρκετά και μου άρεσε, elegant look σε ακόμα πιο elegant απόχρωση.




  • Που τελειώνει το μίνι, που αρχίζει η μπότα;.. ή αλλιώς...OVER THE KNEE BOOTS

Μπότες που ξεκινούν πάνω από το γόνατο, μέχρι μπότες που ξεκινούν στον μηρό, είναι must για αυτόν τον χειμώνα.. Από σοβαρές μέχρι απροκάλυπτα προκλητικές, με τακούνι ή χωρίς.




  • Ελαφριά σαν πούπουλο...ή αλλιώς...ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Είδα πολλούς σχεδιαστές να πειραματίζονται με διάφορα υφάσματα, αυτά που κυριάρχησαν όμως είναι τα φτερά και τα πούπουλα. Βγαλμένα από άλλη εποχή, έχω περιέργεια να δω πως μπορούν να φορεθούν χωρίς να θυμίζουν υπερπαραγωγή στο κόκκινο χαλί.
  • Άνετο, φαρδύ και κομψό...ή αλλιώς...SLOUCHY PANTS

Τα παντελόνια τύπου το δικό μου ήταν ασιδέρωτο και φόρεσα του άντρα μου, επικράτησαν για μια ακόμη φορά, συνήθως συνδυασμένα με το αντίστοιχο σακάκι.
  • Το παλιό μου παλτό το χαρίζω σε σένα για να πάρω εγώ καινούργιο...ή αλλιώς...ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΑΠΟΨΗ 

Παλτό υπερμεγέθη, σε τρελά σχέδια, περίεργα χρώματα...περίεργα γενικώς μας παρουσίασαν αρκετοί σχεδιαστές, αν και εγώ θα παραμείνω και φέτος πιστή στο δερμάτινο μου.
  • Η νέα τάση στις τσάντες...ή αλλιώς... ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάλλον έρχεται σιγά σιγά το τέλος της oversized τσάντας που για να βρεις τα κλειδιά σου ήθελες κανά μισάωρο και η νέα εποχή υποδεικνύει τσάντες σταθερές σε αυστηρά γεωμετρικά σχήματα.
  • Πείτε μου, Δρ. Ζιβάγκο, είμαι καλά;..ή αλλιώς...TURTLENECK

Μάλλον φέτος δεν θα αρρωστήσουμε εύκολα μιας και τα ζιβάγκο θα φορεθούν με μανία και ο λαιμός μας θα είναι ζεστός.


Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, πείτε μου κι εσύ την γνώμη σας, ή προσθέστε κάποιο trend που μου διέφυγε; Ποιες τάσεις σας αρέσουν και ποιες όχι;
Περιμένω τα σχόλια σας!

Φιλιά,
         Lolli!

2 σχόλια: